Boys R Us at walgenbach art & books

On Saturday the 16th of March a new art bookstore and gallery opened in the Gouwstraat 15 in Rotterdam: Walgenbach art & books. Concurrently with the opening of the store and gallery this webshop became operational: www.walgenbach.nl.

Between March 16 and May 19 Walgenbach art & books presents the book Boys R Us and in the Gouwstraat 22 drawings will be exhibited. Boys R Us comes in an edition of 30 numbered copies. Each box contains a small boy, an original drawing relating to one of the Boys R US drawings.

Walgenbach art & books, Gouwstraat 15, 3082 BA Rotterdam. Open: Thursday until Saturday from 12 to 18 hours and by appointment.

Zaterdag 16 maart 2013 opende er in de Gouwstraat 15 een nieuwe kunstboekwinkel en galerie Walgenbach art & books. Gelijktijdig met de opening van de fysieke winkel aan de Gouwstraat werd op internet deze webshop www.walgenbach.nl operationeel.

Walgenbach art & books presenteert tot 19 mei 2013 het kunstenaarsboek Boys R Us en tevens is er in de Gouwstraat een tentoonstelling te zien van 22 tekeningen. Het boek, Boys R US, wordt in een doos samen met een originele tekening, in een oplage van 30 exemplaren ter verkoop aangeboden.

Walgenbach art & books, Gouwstraat 15, 3082 BA Rotterdam. Open: do t/m za van 12 tot 18 uur en op afspraak.