Wormhole 3


Published in 2003 – 96 pages in black/white
With: Beatriz Monteavaro (US) , Michael Hurley (US) Paul Noble (GB), Davin Brainard (US) in collaboration with Warren Defever (US) and Hitoko Sakai (US), Ina van Zyl (NL), Wouter Coumou (NL), Arnold Mosselman (NL) and Chris Kennedy (NL) in collaboration with Ronald Cornelissen.

Gepubliceerd in 2003 – 96 pagina’s in zwart/wit
Met: Beatriz Monteavaro (VS), Michael Hurley (VS), Paul Noble (GB), Davin Brainard (VS) in samenwerking met Warren Defever (VS) en Hitoko Sakai (VS), Ina van Zyl (NL), Wouter Coumou (NL), Arnold Mosselman (NL) en Chris Kennedy (NL) in samenwerking met Ronald Cornelissen.


The exhibition ‘Worm-Hole 3: Stepping Out, Sometime Else’ appeared at TENT. in Rotterdam when the third issue was published in 2003. Next to the artists who published their work in this issue of Wormhole Maddy Arkesteyn (BE) was invited to participate in the exhibition.

De tentoonstelling ‘Worm-Hole 3: Stepping Out, Sometime Else’ was te zien in TENT. in Rotterdam naar aanleiding van het verschijnen van het derde nummer in 2003. Naast de kunstenaars die hun werk publiceerde in dit nummer werd voor deze tentoonstelling ook Maddy Arkesteyn (BE) uitgenodigd.

Many thanks/Dank aan: Ronald van Lit.